Trucker Caps bedrukken of borduren voor elk evenement of festival

Trucker Caps zijn vandaag de dag al echte klassiekers. Juist daarom zijn ze nog steeds versleten en inspireren ze wereldwijd fans van hoeden en petten. De trucker cap is van oorsprong uit Amerika, net zoals vele andere modieuze trends die de overhand hebben gekregen, zoals jeans of baseball jacks. De klassieke baseballpet borduren komt ook van oorsprong van het borduren van de trucker caps. Daarbij zijn truckercaps echte petten die worden bedrukt voor op een festival. Als merchandise voor een festival is de bedrukte trucker cap, samen met de waaiers bedrukt op het doek, het meest verkochte promotie artikel.

zwarte trucker cap bedrukken

 

Gegarandeerde blikvanger: Trucker Caps borduren

Een echte trucker cap moet niet alleen gedragen worden als u op pad bent met de wagen, maar een trucker cap is voor altijd. De laatste jaren is de trucker cap is een moderne klassieker geworden in de meest uitlopende kleuren en de meest gekke bedrukkingen. Het bereik reikt van eenvoudige caps tot trucker caps in verschillende kleuren en bedrukkingen. De trucker cap is een absolute blikvanger en zal nog lang blijven bestaan. 
trucker caps borduren

Voor echte fans: petten borduren

Amerikaanse truckers zouden waarschijnlijk niet hebben gedroomd dat hun hoofddeksels een van de huidige streetwear zou worden die de jeugd wereldwijd draagt. Zeker niemand zou hebben verwacht dat de echte fans van trucker caps echte collecties zouden gaan creëren. 
Trucker caps zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Tegenwoordig kunt u uw trucker caps bedrukken met uw eigen ontworpen printideeën. Als u liever geen trucker cap wilt bedrukken of borduren kunt u bijvoorbeeld gaan kijken naar het borduren van petten.
Blauwe trucker cap bedrukken

Custom-made trucker Caps: Gewoonweg altijd het beste ge-styled

Trucker caps zijn al lang in de hiphopcultuur terechtgekomen en niet alleen in Amerika. Ook in Nederland zijn de petten erg populair en worden ze gedragen door vele bekende persoonlijkheden. In zekere zin is de traditionele trucker pet altijd al een klassieker geweest, alleen de menigte is veranderd en vandaag zijn de trucker caps een hoofdbestanddeel van de outfit. Wellicht is het voor u dan ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden voor de custom-made caps.
Roze trucker cap borduren
 
Overtuig uzelf van de impact van trucker caps met logo en vraag online een individueel aanbod aan! 
 
Als u ergens vragen over heeft neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.
 
Neem contact op met Zintuig via:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: 035-6956000
 
trucker cap laten bedrukken
22-02-2018 door