• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Hoeden bedrukken
Hoeden bedrukken

Hoeden bedrukken?

Hieronder vindt u een groot overzicht aan verschillende hoeden die u kunt laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Hoeden bedrukken

Steeds meer worden hoeden gebruikt in het dagelijkse straatbeeld. Deze hoofddeksels zijn een echt mode attribuut en ook petten123 heeft dit door. Daarom is het voor uw bedrijf mogelijk om hoeden te bedrukken die in de laatste mode meedraaien. Hierdoor kunt u uw bedrijf associëren met een product dat graag gedragen zal worden.


Hoeden met bedrukking

Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende hoeden die u allemaal kunt laten bedrukken met uww bedijrfslogo. U vindt hier hoeden die echt als mode hoed gedragen kunnen worden. Maar ook leuke hoeden voor een feestje. Als u de perfecte hoed voor uw promotie heeft gevonden op de website kunt u eenvoudig de kosten bereken bij het gewenste aantal en met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.