• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Petten en caps bedrukken
Petten en caps bedrukken

Petten en caps bedrukken

Ben je op zoek naar een promotieartikel dat altijd goed ontvangen wordt? Dan ben je hier op de juiste pagina! Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van verschillende petten en caps die allemaal naar jouw wens bedrukt kunnen worden. Wil je van tevoren zien hoe het wordt? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Caps en petten bedrukken

Petten zijn nog steeds een hot item voor bedrukkingen. Je kunt petten om verschillende redenen bedrukken, zoals voor promotionele doeleinden of om saamhorigheid te creëren op de werkvloer. Het bedrukken van petten kan op verschillende manieren, maar twee technieken worden het vaakst gebruikt:

  • Borduren
  • Transferdruk

Onze caps die je kunt bedrukken

We hebben veel verschillende soorten petten en caps voor je in de aanbieding. Je kunt hierbij denken aan de volgende merken:

  • Slazenger
  • Memphis panel caps
  • Harvey

Dit zijn slechts enkele van de merken petten en caps die wij bedrukken. Voor meer informatie bekijk onze productgroep "caps en petten" en ontdek wat onze aanbiedingen zijn. Bij het bedrukken van deze caps adviseren we om niet dezelfde kleur bedrukking te kiezen als de pet zelf. Als je dit wel doet, zal je logo er niet mooi uitspringen, wat geen goede reclame voor je zal zijn. Het is ook mogelijk om caps te bestellen zonder bedrukking. Dit zal je minder kosten en dus geld besparen.

De levering van je bedrukte baseballcaps

Wanneer je de juiste cap hebt uitgekozen, gaan wij van Petten123 aan de slag. We laten je allereerst een sample zien van je bedrukte pet. Je kunt dan beslissen of het logo er mooi op staat of dat je het toch anders wilt. Als je het toch anders wilt, is dit geen enkel probleem en zal Petten123 de cap anders gaan bedrukken. Wanneer deze procedure is afgerond, worden de bedrukte petten naar het door jou aangegeven adres verstuurd. Bij Petten123.nl zorgen we dan voor een levering binnen 10 werkdagen, afhankelijk van de locatie. Wanneer je haast hebt bij de bestelling, kun je hierover afspraken maken met Petten123.nl. De bezorging van onbedrukte caps zal maximaal 5 werkdagen duren.