• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Petten en caps bedrukken
Petten en caps bedrukken

Petten en caps bedrukken?

Bent u op zoek naar een promotie artikel dat het altijd goed doet? Dan bent u hier op de juiste pagina! Hieronder vindt u een groot overzicht aan verschillende petten en caps die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen.  Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Caps en petten bedrukken


Petten zijn nog steeds een hot item als het gaat om bedrukkingen. U kunt petten om verschillende redenen bedrukken. Zo kunt u bedrukte petten gebruiken voor promotionele doeleinden of om saamhorigheid te creëren op de werkvloer. Het bedrukken van petten kan op vele manieren maar er worden 2 technieken toch wel het vaakst gebruikt. De technieken die vaak gebruikt worden zijn:
•    Borduren
•    Transferdruk


Onze caps die u kunt bedrukken


Wij hebben vele verschillende soorten petten en caps voor u in de aanbieding. U moet hierbij gaan denken aan de volgende merken van petten:


•    Slazenger
•    Memphis panel caps
•    Harvey


Dit zijn nog maar enkele merken van petten en caps die wij bedrukken. Bekijk voor meer informatie onze productgroep “caps en petten” en bekijk wat onze aanbiedingen zijn. Bij het bedrukken van deze caps wordt geadviseerd om niet dezelfde kleur bedrukking te kiezen als de pet zelf. Wanneer u dit wel doet zal uw logo er niet mooi uitspringen en dus ook geen goede reclame voor u zijn. Het is ook mogelijk om caps te bestellen zonder bedrukking. Dit zal u minder kosten en bespaard u dus geld.


De levering van uw bedrukte baseballcaps


Wanneer u de juiste cap heeft uitgekozen gaan wij van petten123 aan de slag. We zullen u allereerst een sample laten zien van uw bedrukte pet. U kunt dan beslissen of de logo er mooi op staat of dat u het toch anders wilt. Als u het toch anders wilt is dit geen enkel probleem en zal petten123 de cap anders gaan bedrukken. Wanneer deze procedure afgerond is zullen de bedrukte petten naar het door u aangegeven adres verstuurd worden. Bij petten123.nl zullen we dan zorgen voor een levering binnen 10 werkdagen afhankelijk van de locatie. Wanneer u haast heeft bij de bestelling kunt u hier met petten123.nl afspraken over maken. De bezorging van onbedrukte caps zal maar maximaal 5 werkdagen duren.