• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mutsen en beanies bedrukken
Mutsen en beanies bedrukken

Mutsen en beanies bedrukken

Op zoek naar warme mutsen of trendy beanies? Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan verschillende mutsen en beanies die je allemaal kunt laten bedrukken. Benieuwd hoe jouw logo eruit zal zien? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Trendy hoofddeksels als mode accessoire

Mutsen en beanies zijn niet meer alleen voor koude dagen; ze zijn uitgegroeid tot een echt mode-accessoire. Bij Petten123 herkennen we deze trend, waardoor het nu mogelijk is voor jouw bedrijf om mutsen en beanies te bedrukken die in de laatste mode meedraaien. Dit biedt een uitstekende kans om jouw merk te verbinden met een product dat graag en vaak gedragen wordt.

Mutsen borduren

De klassieke, warme mutsen die je bij Petten123 kunt laten bedrukken zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Kies je voor het bedrukken van een muts, dan gebruiken we de borduurtechniek. Andere druktechnieken blijven minder goed zitten op mutsen. Borduren zorgt voor een strak en duurzaam resultaat dat niet uitwisbaar is.

Beanies borduren

De beanies die je bij Petten123.nl kunt laten borduren zijn modieuze hoofddeksels die iets minder warm zijn dan traditionele mutsen, maar nog steeds comfort bieden in de herfst en winter. Ze zijn ook binnenshuis te dragen. Kies uit vele verschillende kleuren om een beanie te borduren die een blijvende indruk achterlaat op jouw zakelijke relaties of klanten.

Samenwerking met fair wear foundation

Petten123.nl is trots op de samenwerking met de Fair Wear Foundation. De mutsen en beanies die onder deze samenwerking vallen, herken je aan het Fair Wear-logo op onze pagina. De Fair Wear Foundation is een onafhankelijke non-profit organisatie die streeft naar betere arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. Door deel te nemen aan dit initiatief, onderwerpen bedrijven zich aan onafhankelijke controles die de inspanningen en resultaten meten met betrekking tot het implementeren van goede arbeidsvoorwaarden. Meer informatie over onze inzet voor ethische productie kun je vinden op onze gedragscodepagina.